Contact

Shampoo, crèmespoeling of stylingproducten van professionele kwaliteit

Professionele kappersproducten bij Salons De Barbier

Heeft u een shampoo, crèmespoeling of stylingproduct nodig? Bekijk dan eens de professionele kappersproducten in Apeldoorn bij Salons De Barbiers. Deze producten zijn niet te koop bij de gewone drogist of parfumerie.

Wij maken in onze kapsalon gebruik van twee professionele productlijnen:

  • L’Oréal Professional: met de series Expert, Nature en Homme biedt L’Oréal Professional een compleet assortiment haarverzorgingsproducten voor zowel mannen als vrouwen. 
  • Artègo: rechtstreeks uit Rome en voor styling, verzorging en haarkleuring. Proefdiervrij ontwikkeld en vrijwel zonder chemicaliën.

Deze producten zijn ook bij ons in de salon te koop. Kom gerust eens langs en laat u onder het genot van een kopje koffie of thee adviseren over welke kappersproducten het beste uit uw haar kunnen halen.

Salons De Barbiers is gevestigd in de gezellige Asselsestraat in Apeldoorn. Kijk voor de openingstijden elders op de homepagina. Via het contactformulier bovenaan de pagina kunt u uw vragen stellen aan kappers en eigenaren Ron en Marjoleine van der Wal. Bellen is eveneens mogelijk via het telefoonnummer 055-5217254.

Contacteer ons!
055-5217254