Contact

Koele kleuren, warme kleuren, highlights of lowlights

Uw haar laten kleuren bij Salons De Barbiers

Wilt u uw haar laten kleuren in Apeldoorn? Dan bent u bij Salons De Barbiers aan het goede adres! Marjoleine van der Wal is een expert op dit gebied. Ze was meerdere malen succesvol deelneemster aan landelijke wedstrijden. Het kleuren van haar en het aanbrengen van highlights kennen voor deze kapster dus geen geheimen meer. Ze is dan ook de juiste persoon als u deskundig en persoonlijk advies wenst. Daarvoor kunt u altijd even binnenlopen bij onze kapsalon. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we dan samen uw wensen.

Topproducten

Voor de haarkleuring gebruiken we bij Salons De Barbiers alleen topproducten. Voor ons zijn dat producten van vooraanstaande merken als l’Oréal Professional en Artègo. Daarmee kleuren we uw haar op een haarvriendelijke en milieuvriendelijke manier, met het beste resultaat tot gevolg. Met deze producten kan ieder gewenst resultaat bereikt worden. Koele kleuren, warme kleuren, highlights of lowlights: het is allemaal mogelijk!

Wilt u dus uw haar laten kleuren door een expert op dit gebied? Maak dan een afspraak bij onze kapsalon in Apeldoorn. Dat kan via het contactformulier bovenaan de pagina of telefonisch via het telefoonnummer 055-5217254.

Contacteer ons!
055-5217254