Contact

Compleet verzorgd voor bruiloft of gala

Feestkapsel tot in de puntjes verzorgd

Bij een groot feest, zoals een gala of een bruiloft, hoort natuurlijk een gepaste coupe. U wilt er bij zo’n gelegenheid namelijk extra goed uitzien. Salons De Barbiers is dé expert wanneer u een professional zoekt voor uw feestkapsel in Apeldoorn of omgeving. Loop gerust eens bij ons naar binnen of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Wij geven u graag deskundig advies aan de hand van onze tientallen jaren ervaring. We vertellen u eveneens met genoegen wat er allemaal mogelijk is op het gebied van haarkleuring, highlights, permanent en meer. Zorg wel dat de afspraak ruim voor de feestdatum vastligt om teleurstellingen te voorkomen.

Natuurlijk kunnen ook mannen terecht bij Salons De Barbiers om voor een feest een extra feestelijk of verzorgd kapsel te laten aanbrengen. Of om bijvoorbeeld hun baard of snor netjes te laten knippen.

Bruidskapsels

Gaat u trouwen? Laat Salons De Barbiers dan uw bruidskapsel verzorgen. Maak een afspraak om alles goed van tevoren vast te leggen. Onder het genot van een kopje koffie of thee zoeken we dan samen een kapsel uit en bespreken we de overige mogelijkheden. Zo kunnen wij eventueel het feestkapsel bij u thuis creëren, de make-up verzorgen en indien gewenst een proefkapsel maken. Vanzelfsprekend spreken we van tevoren een prijs af, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Neem contact op via het contactformulier bovenaan de pagina of kom gewoon eens binnenlopen in onze salon aan de Asselsestraat in Apeldoorn. Bellen kan evengoed via telefoonnummer 055-5217254.

Contacteer ons!
055-5217254